Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ξέρω τι κάνετε στις καθυστερήσεις...

Η συμπεριφορά  του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ξέρω τι κάνετε στις καθυστερήσεις...

Απίστευτο στατιστικό που από τη μία αναδεικνύει τη χαλαρότητα του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά και από την άλλη την επιμονή του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, έστω κι αν χρειάζεται να «τραβάει» ο εκάστοτε ρέφερι το ματς έως το… 100ό λεπτό με τη βοήθεια του VAR.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τέσσερις βαθμούς στα τελειώματα των αγώνων και ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τέσσερις! Κάπως έτσι αντί ο Ολυμπιακός να προπορεύεται στη βαθμολογία έχει «συγκάτοικο» τον «Δικέφαλο».

Οι «ερυθρόλευκοι» αντί για τρεις βαθμούς πήραν έναν στο ΟΑΚΑ, καθώς ισοφαρίστηκαν στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό με το πέναλτι του Μολό. Πριν από μία εβδομάδα υπέστη το σοκ με τον Εμμανουηλίδη στη Νέα Σμύρνη και αντί για τρεις πάλι πήρε έναν βαθμό. Χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο Ολυμπιακός απώλεσε τέσσερις βαθμούς.

Ο δε ΠΑΟΚ αρχικά κέρδισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο 93’. Αντί για 2-2, επικράτησε με 3-2 και αντί για έναν βαθμό έφυγε με το τρίποντο (το πρώτο +2 του ΠΑΟΚ). Με τον Άρη έχανε έως το 93’, μέχρι που τον ισοφάρισε και αντί για μηδέν στο… σακούλι «τσίμπησε» έναν βαθμό.

Το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό με το πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 101’. Είναι ένα στατιστικό που έχει τη σημασία του, καθώς από τα γκολ στις καθυστερήσεις έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας.

Κι από εκεί που ο Ολυμπιακός αν ήταν πιο προσεκτικός θα πήγαινε με μίνιμουμ +4 στο κυριακάτικο ντέρμπι, βρίσκεται τώρα μαζί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.