Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο αιφνιδιασμός της επίθεσης του «Δικέφαλου»

Διαβάστε το παράδοξο που συμβαίνει με την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, που όσο αδύναμη είναι η  άμυνα του, άλλο τόσο μπορεί να αιφνιδιάσει επιθετικά

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο αιφνιδιασμός της επίθεσης του  «Δικέφαλου»

Ο ΠΑΟΚ όσο αδύναμος είναι αμυντικά, άλλο τόσο μπορεί να αιφνιδιάσει επιθετικά. Πρώτα απ’ όλα δεν βγάζουν άκρη στον Ολυμπιακό για τα καλά και τα άσχημα διαστήματα του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δεν είναι όπως άλλες ομάδες, που π.χ.«γκαζώνουν» στο δεύτερο ημίχρονο ή που σπαταλούν τα πρώτα 45λεπτα (σ.σ. όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα). Ο ΠΑΟΚ είναι ένα… μπέρδεμα επιθετικά. Σημαντικό ρόλο παίζει ο Λημνιός. Επίσης και Σφιντέρσκι με τον Μπίσεσβαρ.

Τώρα έχει μπει στην εξίσωση και ο Βιεϊρίνια. Όσο για τα χρονικά σημεία που σκοράρει ο ΠΑΟΚ; Αφήστε το καλύτερα… Υπάρχουν ματς στα οποία σκόραρε νωρίς, όπως στο 1-0 με ΑΕΛ (16’ Σφιντέρσκι), στο 3-0 με Λαμία (2’ Μίσιτς, 6’ Λημνιός), στο 3-2 επί του Ατρομήτου (17’ Άκπομ), στο 2-1 επί του Πανιωνίου (14’ Άκπομ), στο 2-2 με τον Άρη (6’ Μάτος) και στο 2-2 επί της ΑΕΚ (16’ Σφιντέρσκι).

Υπάρχουν άλλα ματς που «χτυπάει» λίγο πριν ή λίγο μετά το ημίωρο, όπως στο 2-0 επί του Βόλου στη Μαγνησία (29’ Λημνιός), στο 2-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη (33’ Σφιντέρσκι) και στο 2-1 επί του Παναιτωλικού (27’ Σφιντέρσκι).

Και υπάρχουν και δύο ματς που σκόραρε στο δεύτερο μέρος, στο 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (56’ Μίσιτς) και στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό (65’ Βιεϊρίνια). Εννιά στα έντεκα παιχνίδια έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.