Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα δούλεψε την επίθεση...

Το βάρος στο επιθετικό κομμάτι έριξε στην προπόνησή της Παρασκευής (29/11) ενόψει Ολυμπιακού ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:  Ο Φερέιρα δούλεψε  την επίθεση...

Η προπόνησή της Παρασκευής (29/11) για τον ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (1/12, 19:30) έδινε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες το βάρος είχε πέσει για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του στην άμυνα και το pressing. Σήμερα το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» δούλεψε στον επιθετικό τομέα με έμφαση στην ανάπτυξη και τις τοποθετήσεις μέσα από διάφορες ασκήσεις. Μάλιστα στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και μίνι τουρνουά τριών ομάδων.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς πέρα από τις γνωστές απουσίες των Ζαμπά και Βέρνμπλουμ που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει άλλα θέματα.

Τέλος το Σάββατο (30/11) η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή των «ασπρόμαυρων» για την Αθήνα.