Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αυγενάκη (pics)

Εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχτηκε σήμερα(29/11) το πρωί στο γραφείο του ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για να μιλήσουν για την επιστολή διαμαρτυρίας που είχαν γράψει οι ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αυγενάκη (pics)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/11) η συνάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του.

Οι δυο πλευρές μίλησαν για ορισμένες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν προκαλέσει τα παράπονα από την πλευρά των Πειραιωτών.

Παρόντες από τον Ολυμπιακό ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης, ο τρίτος αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η επιστολή διαμαρτυρίας προς ΕΠΟ και ΚΕΔ που είχε γράψει ο Ολυμπιακός πριν δυο εβδομάδες.

Ο Γιάννης Μώραλης στο τέλος της συνάντησης δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά.

Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η FIFA και η UEFA και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό».

Λίγο αργότερα, όταν έγιναν γνωστοί οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι ντόπινγκ σε Ρέντη και Μεσημβρία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σχολίασε:

«Μόλις με ενημέρωσαν ότι το ΕΣΚΑΝ είναι στο Ρέντη και πραγματοποιεί αιφνιδιαστικό έλεγχο. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα φέτος».