Σε ρυθμούς... Μάντσεστερ, το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

«Κατάσκοποι» από την Σίτι και τη Γιουνάιτεντ θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Κυριακής (1/12, 19.30) στο Καραϊσκάκη. Στο φαληρικό γήπεδο και η Ρεν που ψάχνει για αριστερό μπακ.

Σε ρυθμούς... Μάντσεστερ, το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι κορυφής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ δεν θα τραβήξει μόνο τα βλέμματα των φιλάθλων των δύο ομάδων. Η αναμέτρηση του Καραϊσκάκη προκαλεί το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό, καθώς αρκετοί σύλλογοι θα έχουν «κατασκόπους» στα επίσημα για να κρατήσουν ένα σωρό σημειώσεις στα μπλοκάκια τους.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έχουν ζητήσεις προσκλήσεις οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Η Σίτι και η Γιουνάιτεντ θα έχουν απεσταλμένους στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι. Δεν προκύπτει από κάπου – προς το παρόν – αν έρχονται με ειδική αποστολή και αν έχουν βάλει στο «σημάδι» κάποιον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, η παρουσία τους είναι αρκετή από μόνη της για να αποτελέσει θέμα συζήτησης και... ψαξίματος για τους ακριβείς λόγους της επίσκεψής τους.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει και εκπρόσωπος του γαλλικού πρωταθλήματος στα επίσημα του Καραϊσκάκη. Ο λόγος για την Ρεν, η οποία το καλοκαίρι έψαχνε για αριστερό μπακ και είχε καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη. Είχε κυκλοφορήσει και ένα σενάριο που ανέφερε ότι εξέταζε και την περίπτωση του Τσιμίκα, όμως, η Ρεν το διέψευδε κατηγορηματικά.

Είναι δεδομένο ότι πάνω από 10 «κατάσκοποι» ξένων συλλόγων έχουν κλείσει τη θέση τους για το ματς της Κυριακής (1/12, 19.30).