Ολυμπιακός: Τι δείχνουν τα γκολ... καρμπόν του Σεμέδο!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει βρει φέτος μέχρι στιγμής πέντε φορές δίχτυα σε 20 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Όλα έχουν ένα κοινό στοιχείο: Προέρχονται από στατικές φάσεις! Τι δείχνουν τα γκολ - καρμπόν του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός: Τι δείχνουν τα γκολ... καρμπόν του Σεμέδο!

Αδιαμφίσβητητα μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ελλάδα, ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν άργησε να δείξει την τεράστια κλάση του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει στόπερ κορυφαίου επιπέδου. Πέρα όμως από τις σπουδαίες αμυντικές του ικανότητες, είναι και ένα... δεινός σκόρερ, όπως έχει αποδείξει τη φετινή σεζόν!

Ο Πορτογάλος στόπερ έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 5 γκολ, 4 στο Champions League και 1 στη Super League 1. Όλα του τέρματα πάντως έχουν ένα κοινό παρονομαστή: Προέρχονται από στατικές φάσεις!

Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ με τον Ερυθρό Αστέρα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με την Τότεναμ.

Με την Μπασακσεχίρ σημείωσε τέρμα μετά από φάουλ, ενώ με την Πλζεν βρήκε δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τέλος, κόντρα στην ΑΕΚ σκόραρε και πάλι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σε φάση διαρκείας (ο Σουντανί είχε χάσει λίγο νωρίτερα τετ α τετ με τον διεθνή στόπερ να παίρνει το ριμπάουντ).

Αυτό δείχνει ένα πράγμα για τον Πορτογάλο: Καταδεικνύει το γεγονός ότι ξέρει να τοποθετείται εξαιρετικά στην αντίπαλη περιοχή κατά τη διάρκεια στατικών φάσεων, ενώ γενικά έχει πολύ καλές προωθήσεις στην επίθεση. Παραμένει επομένως ένα σημαντικό όπλο για τους Πειραιώτες στην εκτέλεση φάουλ και κόρνερ.