Με Γκαρθία η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Καταλανός πήγε με κολάρο στο Ρέντη, ενώ το ιατρικό τιμ του ζήτησε να παραμείνει ήρεμος και να μην συμμετέχει σε αυτή.

Με Γκαρθία η προπόνηση του Ολυμπιακού

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τη Δευτέρα είχαν ρεπό. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρώτος από τους επτά τελικούς που έχει μπροστά της η ομάδα και στους οποίους καλείται να κάνει το απόλυτο.

Τα όσα συνέβησαν στη Τούμπα και τα… απόνερα αυτών είναι λογικό να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις στο Ρέντη. Από την άλλη, όμως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει με νίκες τη πορεία της.

Στη πρωινή προπόνηση της Τρίτης έδωσε κανονικά το παρών ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο 44χρονος τεχνικός βρέθηκε στο Ρέντη φορώντας κολάρο και όντας φανερά επηρεασμένος και σοκαρισμένος απ’ όλα όσα είχαν συμβεί το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε στον προπονητή να έχει ενεργό ρόλο στην προπόνηση και του ζήτησε να παραμείνει ήρεμος.

Ο Γκαρθία παρακολούθησε τη προπόνηση, την οποία έκαναν οι βοηθοί του χωρίς να συμμετέχει σε αυτή. Ήταν πάντως φανερά σοκαρισμένος και καταβεβλημένος απ’ όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.