Ο Μαρτίνς γύρισε αμέσως σελίδα στον Ρέντη

Τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11) ήταν περισσότερο λόγια αφύπνισης ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς γύρισε αμέσως σελίδα στον Ρέντη

Οι στόχοι έχουν ξεκαθαριστεί από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο «Νο1» στόχος. Ναι μεν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν αποτέλεσμα μίας υπερπροσπάθειας των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά να είστε σίγουροι ότι αν οι Πειραιώτες έπαιζαν στους ομίλους του Europa League, η διοίκηση δεν θα ζητούσε τα… ρέστα από τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλωστε το έχει πει και επανειλημμένως στις δηλώσεις του το πόσο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή στον θρόνο του. Την Κυριακή (1/12, 19.30) κατεβαίνει στον Πειραιά ο ΠΑΟΚ και ο Μαρτίνς το πρώτο πράγμα που έκανε στον Ρέντη με την επιστροφή των παικτών του στις προπονήσεις, δεν ήταν τίποτα άλλο από το να γυρίσει αμέσως τον διακόπτη.

Ναι μεν τους εξήγησε ορισμένα πράγματα για τα επιπόλαια λάθη τους στο Λονδίνο και το ότι δεν τα αφήνουν ανεκμετάλλευτα οι ομάδες τύπου Τότεναμ, αλλά αναφέρθηκε και στην πολύ καλή εικόνα του πρώτου 45λέπτου και στο διάστημα από το 2-2 εώς το 3-2 της Τότεναμ στο β’ μέρος. Όμως, εκείνο που τον «καίει» τον Μαρτίνς είναι να δει τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτή τη στιγμή το ματς της Κυριακής (1/12, 19.30) είναι και το πιο σημαντικό.

Ο ίδιος σε συνεργάτες του έχει πει ότι πιστεύει πώς οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν το καθήκον τους και θα πάνε στο +3 τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του βορρά». Βλέπει τους παίκτες του πεισμωμένους και αποφασισμένους να δώσουν απαντήσεις στο χορτάρι και όχι στα λόγια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του, ο Αβραάμ αντί του Μεριά και ο Βαλμπουενά αντί του Καμαρά αναμένεται να είναι οι δύο σίγουρες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Λονδίνου. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει και τρίτη, καθώς ο Μαρτίνς θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί και τον Σουντανί.