Δεν το κουνάει από την ενδεκάδα ο Ελ Αραμπί!

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ποιον θα επιλέξει ο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κορυφής την Κυριακή (1/12, 19.30).

Δεν το κουνάει από την ενδεκάδα ο Ελ Αραμπί!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετάνιωσε για την απόφασή του να μην ρίξει τον Ελ Αραμπί νωρίτερα στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Την επιλογή του Γκερέρο στο αρχικό σχήμα την υπερασπίζεται, αλλά η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θεωρεί πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τον Μαροκινό φορ στην πλατεία.

Ο Ελ Αραμπί στο Λονδίνο έκανε το καθήκον του, πέτυχε ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση τέρμα, δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Ζοσέ Μουρίνιο και τώρα ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (1/12, 19.30).

Ο Μαρτίνς φροντίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις, ωστόσο, φαίνεται ότι στο θέμα του επιθετικού δεν χωράει καμία αμφιβολία για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή. Ελ Αραμπί… δαγκωτό και Γκερέρο στον πάγκο.

Στο πρωτάθλημα έχει βρεθεί οκτώ φορές στην ενδεκάδα και έχει βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην Ευρώπη είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς έχει παίξει βασικός τρεις φορές και πέτυχε τέσσερα γκολ. Τα δύο με την Κράσνονταρ και από ένα σε Μπάγερν και Τότεναμ.

Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», είναι στα «πάνω» του και για την επιστροφή του στην Εθνική Μαρόκο και θέλει όσο τίποτε άλλο να σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς θα του την δώσει την ευκαιρία…