Μανθάτης: "Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Ο 20χρονος εξτρέμ τόνισε πως το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Μανθάτης: "Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 20χρονος εξτρέμ έχει κάνει μάλιστα μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Ηπείρου, αφού μετράει 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στο ενεργητικό του έχει δύο ασίστ, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του.

Ο Μανθάτης είναι ακόμα μία περίπτωση από τους δανεικούς που εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να δουν τι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Λαμία ο Μανθάτης μίλησε στη Nova για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό και τόνισε: "Σίγουρα είναι κάτι που θέλω, να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω τη θέση μου. Δεν ξέρω όμως κάτι σίγουρο και χειροπιαστό. Στόχος μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω μια θέση".

Ο 20χρονος εξτρέμ παραδέχτηκε πως ο δανεισμός του στην ομάδα της Ηπείρου τον βοήθησε αρκετά. "Έπαιξα όλα τα ματς. Είχα κι έχω έναν προπονητή που με στηρίζει καθημερινά και μου το δείχνει και μέσα στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πήραμε πολλές εμπειρίες και ήταν ένα πολύ καλό βήμα τα Γιάννινα", είπε χαρακτηριστικά ο Μανθάτης.