Άλλοι φεύγουν, άλλοι απέχουν στον Παναθηναϊκό (upd)

Αποστελεχώνεται το τεχνικό επιτελείο και ετοιμάζουν νέα αποχή οι παίκτες στον Παναθηναϊκό εάν δεν πληρωθούν την Τετάρτη.

Άλλοι φεύγουν, άλλοι απέχουν στον Παναθηναϊκό (upd)

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Παγανιάς ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι φεύγει. Μάζεψε τα πράγματα του, χαιρέτησε τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές και φεύγει για άλλες πολιτείες καθώς δέχτηκε πρόταση από την Εθνική Ταϊβάν.

Στο μεταξύ, ούτε τη Δευτέρα πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παρά τη δέσμευση της διοίκησης ότι θα τους κατέβαλε το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου. Περίμεναν να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους αλλά αντί γι αυτό ενημερώθηκαν ότι οι πληρωμές θα καθυστερήσουν άλλες δύο μέρες.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τους είπε ότι τα χρήματα θα κατατεθούν την Τετάρτη, γεγονός που έκανε έξαλλους τους ποδοσφαιριστές. Στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 6 μ.μ. θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Κι ενώ ακούστηκαν απειλές για αποχή από τις προπονήσεις, κάτι που έκαναν δυο φορές μέχρι τώρα, οι ποδοσφαιριστές που συγκεντρώθηκαν πριν από την προπόνηση αποφάσισαν να κάνουν υπομονή μέχρι την Τετάρτη (έτσι κι αλλιώς αύριο έχουν ρεπό) κι αν η διοίκηση δεν υλοποιήσει την υπόσχεσή της να επανεξετάσουν τη στάση τους.