Ο Μαρτίνς έχει... προσωπικά με τον Φερέιρα

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και προσωπικούς λόγους να θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και του Άμπελ Φερέιρα στο ντέρμπι της Κυριακής

Ο Μαρτίνς έχει... προσωπικά με τον Φερέιρα

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2018. Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της Γκιμαράες χωρίς να τα πηγαίνει καλά εκείνο το διάστημα και ήδη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί εκτός Πορτογαλίας, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν προπονητής της Μπράγκα.

Στο γήπεδο της Γκιμαράες έγινε το ματς και η ομάδα του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 13' με τον Ντιέγκο Σόουζα. Στο 31' η Γκιμαράες του Μαρτίνς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γουακάσο (όχι αυτού που έπαιξε και στον Παναθηναϊκό), ενώ στο 34' η Μπράγκα κέρδισε πέναλτι και έκανε το 0-2 με τον... Αχμέντ Χασάν! Ο Αιγύπτιος που μετέπειτα έπαιξε στον Ολυμπιακό είχε μπει μάλιστα αλλαγή πρόωρα, καθώς είχε τραυματιστεί νωρίς ένας συμπαίκτης του.

Η Μπράγκα με το προβάδισμα των δύο γκολ και με παίκτη παραπάνω, έφτασε στην επίτευξη ακόμη τριών τερμάτων ως το τέλος της αναμέτρησης για το τελικό 0-5! Ο Άμπελ Φερέιρα πανηγύρισε μια μεγάλη και σε έκταση σκορ νίκη, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε μετά από αυτό το ματς τη συνεργασία του με την Βιτόρια και μετά από λίγο διάστημα συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και δεν ασχολείται ιδιαίτερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού με την προσωπική αντιπαράθεση σε αγωνιστικό πάντα επίπεδο που μπορεί να έχει με τον Φερέιρα ή με άλλον συνάδελφό του, όμως σίγουρα θα θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και για έναν λόγο παραπάνω!

Να προσθέσουμε ότι εκτός από τον Χασάν, ο Αμπέλ Φερέιρα είχε στον πάγκο για την Μπράγκα σε εκείνο το ματς και έναν ακόμη παίκτη που πέρασε από τον Ολυμπιακό, τον Ντιόγκο Φιγκέιρας!