Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Η Super League ανακοίνωσε την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό για τις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ.

Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, η προθεσμία που έχει ο Παναθηναϊκός για να τακτοποιήσει το θέμα και να πάρει πίσω τους βαθμούς είναι μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Αλλιώς, και με δεδομένο ότι είναι η τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, θα υποβιβαστεί αυτόματα. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην 110χρονη ιστορία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας