Ο Αλέξης Κούγιας ευχαριστεί τον Ιβάν Σαββίδη

Η ομάδα της Λάρισας με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Αλέξη Κούγια, Χρήστο, στην Τούμπα. 

Ο Αλέξης Κούγιας ευχαριστεί τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση του μέσω της ΑΕΛ, ευχαρίστησε επίσημα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία της.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Σαββίδη η οποία φιλοξένησε τον γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας της Λάρισας, Χρήστο, αλλά και τους συμμαθητές του σε σουίτα του γηπέδου της Τούμπας για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (24/11).

Παράλληλα, ο κ.Κούγιας τόνισε πως παρόμοια ατμόσφαιρα και φιλοξενία θα υπάρξει και στο «AEL FC Arena» όταν ο Δικέφαλος επισκεφτεί την Λάρισα στον δεύτερο γύρο της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (δεν μιλάμε για κάποιους "άρρωστους" οργανωμένους που βρίζουν μονίμως τη Λάρισα) για την υπέροχη φιλοξενία την οποία προσέφεραν στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στους διοικούντες μας.

Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Λάρισα και ευελπιστούμε και στα play offs.

Ειδικά ο κ. Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Χρήστου και των συμμαθητών του (βρίσκονται σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) σε ιδιαίτερη σουίτα και με έναν πολύ ζεστό τρόπο.»