Η «απολογία» του Ιντέγε για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ (pic)

Την απογοήτευσή του για την κόκκινη κάρτα που είδε στο κυριακάτικο (24/11) παιχνίδι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο άσος του Άρη Μπράουν Ιντέγε τονίζοντας πως αποβλήθηκε για κάτι που δεν έκανε επίτηδες.

Η «απολογία» του Ιντέγε για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ (pic)

Ο Άρης παρόλο που αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περίπου 40 λεπτά παιχνιδιού εντούτοις τα πήγε εξαιρετικά, και απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-1 για το πρωτάθλημα της Super League.

Άρης: Το «ευχαριστώ» του MVP Τσιλιγγίρη στον κόσμο της ομάδας (pic)

Πάντως, ο άσος των «κίτρινων» Μπράουν Ιντέγε που άφησε την ομάδα με παίκτη λιγότερο από το 53ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά, δήλωσε πως η χθεσινή (24/11) βραδιά για τον ίδιο ήταν εφιάλτης κι αυτό γιατί αποβλήθηκε για κάτι που δεν έκανε επίτηδες.

Ρόουζ σε Ευαγγέλου: «Πόσα σε πλήρωσαν;» (vid)

Ο Νιγηριανός επίσης τόνισε με ανάρτησή του στο instagram, πως το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του με πέναλτι, ήταν στην ουσία μια διεκδικούμενη φάση για τάκλιν, όμως ακόμα κι έτσι έδειξε ότι ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της.

Η ανάρτησή του Ιντέγιε στο instagram αναφέρει τα εξής:

«Η χθεσινή βραδιά ήταν ένας εφιάλτης για εμένα επειδή αποβλήθηκα για κάτι που δεν έκανα επίτηδες. Επίσης μας χρέωσαν ένα πέναλτι σε μία διεκδικούμενη φάση για ένα τάκλιν. Ακόμα και με δέκα παίκτες όμως αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».