Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Τον έσωσε ο Διούδης (highlights)

Ο Σωκράτης Διούδης έσωσε τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και κράτησε το 0-0 στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Τον έσωσε ο Διούδης (highlights)

Μια… λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σωκράτη Διούδη θα πρέπει να ανάψουν στον Παναθηναϊκό, καθώς ο 26χρονος γκολκίπερ τους έσωσε από… έμφραγμα στο 93’.

Ο Ντίαζ έφυγε από κανονική θέση πλάγια δεξιά, έκανε το σουτ με τον Διούδη με ωραία επέμβαση να διώχνει και να κρατάει το μηδέν.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights από το Αγρίνιο

Έτσι οι «πράσινοι» έφυγαν με ισοπαλία 0-0 από το Αγρίνιο με τους φίλους του Παναιτωλικού να μένουν με την γλυκόπικρη γεύση της κατάκτησης του ενός βαθμού.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας, ροή στο παιχνίδι του, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις απέναντι στον Κνετ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν τις κακές μπαλιές στον Μακέντα και έδιωχναν, αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσαν να αναπτύξουν σωστά το παιχνίδι τους με συνέπεια το ματς να μην έχει ποιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κάθε ομάδα είχε από μια τελική προσπάθεια κι αυτή δεν ήταν προς την εστία!

Η είσοδος του Αριγίμπι έκανε πιο δραστήριο τον Παναιτωλικό, που είχε δοκάρι, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Στο 93’ ο Ντίαζ βρέθηκε απέναντι στον Διούδη και ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» έσωσε τον Παναθηναϊκό από το… έμφραγμα.

Μικρογραφία

Γήπεδο Αγρινίου

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής:Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Κάρτες: Κίτρινες: Ρομάν (20΄), Tσιγγάρας (50’), Λιάβας (59’) - Σένκεφελντ (24’), Δώνης (26’), Μακέντα (42’), Κουρμπέλης (66’)

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.