Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-1: Νίκη στα... χασομέρια! (highlights)

Με ένα γκολ του Γιακουμάκη στο 95ο λεπτό ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία στο ντεμπούτο των Κορακάκη και Οφρυδόπουλου στον πάγκο της ομάδας. 

Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-1: Νίκη στα... χασομέρια! (highlights)

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό θρίλερ αφού οι φιλοξενούμενοι στο 94' έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και τελικά στην επόμενη επίθεση έχασαν και την ισοπαλία από το γκολ του Γιακκουμάκη.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης σε ένα συγκλονιστικό ματς στο Περιστέρι, χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στον Ατρόμητο κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Καλύτεροι στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι και οι Κρητικοί στην επανάληψη αλλά το τρίποντο πήγε στην ομάδα των Κορακάκη, Οφρυδόπουλου!

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-1: Τα highlights από το Περιστέρι

Ο Ατρόμητος ευτύχησε στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς (3’) να προηγηθεί με τον Μανούσο σκόρερ και τον Κουτρουμπή να κάνει διπλό λάθος στη φάση. Το γρήγορο γκολ όπως ήταν λογικό έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που πίεζαν ψηλά με τον Ανδρούτσο να παίζει κοντά στον Μανούσο.

Ο ΟΦΗ με αρκετά προβλήματα στην άμυνα (για ακόμη μια φορά), μετά το 10’ κάπως κατάφερε να κρατήσει μπάλα και στο 21’ σε μια υπέροχη συνεργασία των Νέιρα, Σεμέδο, Ναμπί ο τελευταίος με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, πίεζαν, έκλεβαν μπάλες, με την άμυνα του ΟΦΗ να πελαγοδρομεί. Στο 27’ οι Περιστεριώτες είχαν διπλό με Ενσικουλού, Ρόσα ενώ μέχρι το φινάλε του α’ μέρους χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από τον Ατρόμητο που άξιζε ένα δεύτερο τέρμα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε σαφώς πιο δυνατά. Είχε καλύτερη κυκλοφορία, κρατούσε μπάλα κι έβγαινε με αξιώσεις στην κόντρα επίθεση. Και θα μπορούσε να είχε έρθει το 1-2 στο δοκάρι του Σεμέδο στο 72’.

Ο Ατρόμητος δεν είχε την ανάλογη φόρα του α’ μέρους και οι Κορακάκης, Οφρυδόπουλος τόνωσαν αρχικά την επίθεση με την είσοδο του Γιακουμάκη στην κορυφή (αριστερά παρέμεινε ο Ενσικουλού και δεξιά πήγε ο Μανούσος). Στην συνεχεία έριξαν στο τερέν και τον Βέλλιο αντί του Ανδρούτσου με τον Γιακουμάκη να παίζει ένα κλικ πιο πίσω από τον πρώτο, ο οποίος στο 75’ είχε καλή στιγμή για να σκοράρει.

Δυο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Γιακουμάκη να απειλήσει, σε ένα διάστημα όπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τον Ατρόμητο να παίζει με αρκετούς επιθετικούς και τον ΟΦΗ να είναι επικίνδυνος στην κόντρα.

Τελικά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με τέρμα του Πέτρου Γιακουμάκη στην τελευταία φάση του αγώνα! Τεράστια νίκη για τον Ατρόμητο που πανηγυρίστηκε από όλους.

Μικρογραφία

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-1

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερ: 2' Μανούσος, 21' Ναμπί, 95' Γιακουμάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ενσικουλού, Νέιρα, Μαρινάκης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-2-3-1) Μέγερι – Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόσα – Χαρίσης, Μπαένα – Ανδρούτσος (72’ Βέλλιος), Ενσικουλού, Ρόσα (61’ Γιακουμάκης) – Μανούσος (84’ Ούμπιδες)

ΟΦΗ (4-2-3-1) Σωτηρίου – Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης - Σακόρ, Νέιρα – Ναμπί (87’ Στάικος), Σεμέντο, Τσιλιανίδης – Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο)