Τι θέλει να πει ο... ποιητής Σαββίδης - Γράφει για Πινόκιο και ερωτική Φιλαδέλφεια

Άλλη μια ανάρτηση από τον υιό του Ιβάν, ο οποίος επέλεξε την πιο δύσκολη έδρα της Αθήνας.

Τι θέλει να πει ο... ποιητής Σαββίδης - Γράφει για Πινόκιο και ερωτική Φιλαδέλφεια

Μεταμεσονύχτιος οίστρος από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει στα social media την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 και ταυτόχρονα την ισοπαλία χωρίς γκολ για την ΑΕΚ στην Κέρκυρα. Και κάπου εκεί σκέφτηκε να τα βάλει όλα μαζί σε μια ανάρτηση. Έβαλε λίγο ΠΑΟΚ, λίγο media, λίγο Φιλαδέλφεια και μάλιστα ερωτική αλλά και Παναθηναϊκό.

Για τον τελευταίο είχε καλά να πει καθώς χαρακτήρισε το γήπεδό του ως την πιο δύσκολη έδρα της Αθήνα προφανώς θέλοντας απλά να πικάρει τις υπόλοιπες ομάδες των Αθηνών και κυρίως την ΑΕΚ.

Άλλωστε εν όψει τελικού Κυπέλλου είναι σαφές ότι παίζεται επικοινωνιακό παιχνίδι μεταξύ των δύο φιναλίστ και σε αυτό ο Γιώργος Σαββίδης πρωτοστατεί.

Όλα όσα έγραψε αποτελούν συνοδευτικό κείμενο μιας φωτογραφίας του Πινόκιο. Η σχετική λεζάντα αναφέρει:
«Περιμένω άρθρα και 100 δηλώσεις ακόμα για το πόσο είστε δίκαια πρωταθλητές, μπας και το πιστέψετε!

ΥΓ. Είμαι αρκετά χαρούμενος σήμερα, γιατί αυτή η νίκη επιτεύχθηκε στη πιο δύσκολη έδρα της Αθήνας… Καλό βράδυ στην άκρως ερωτική Φιλαδέλφεια».

Στη συνέχεια, αφού ανέβασε μια ομαδική φωτογραφία του ΠΑΟΚ με σχόλιο «Πρωταθλητές 2017/18», αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτός δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚάρα. Είναι η ομάδα σου. Είσαι ο καλύτερος, ευχαριστώ κόουτς».