ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα με ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ (24/11, 18:00) για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει νίκη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα με ΑΕΛ

Στην Τούμπα φιλοξενεί την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ (24/11, 18:00) για την 11η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την γκέλα (1-1) του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τονίσει στους παίκτες του τη σημασία του θετικού αποτελέσματος κόντρα στους «βυσσινί» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα, ο Ζίβκοβιτς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος και Γιαννούλης θα τοποθετηθούν στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο ο Κρέσπο θα πλαισιωθεί με έναν εκ των Ίνγκανσον - Βαρέλα.

Οι Μίσιτς και Ντόουγκλας Αουγκόστο θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, παρά την επιστροφή του Μαουρίσιο στην αποστολή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Σβιντέρσκι, με τους Λημνιό, Μπίσεσβαρ και πιθανότατα τον Βιεϊρίνια να πλαισιώνουν τη γραμμή κρούσης.