Γκερέρο: «Να διορθώσουμε την εκτός έδρας εικόνα μας»

Ο Μιγκέλ Γκερέρο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του Πειραιά.

Γκερέρο: «Να διορθώσουμε την εκτός έδρας εικόνα μας»

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται προβληματικός μακριά από το Καραϊσκάκη. Αυτό έγινε και στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με τους Πειραιώτες να είναι ασόβαροι ειδικά μετά το 0-1 και να δέχονται την ισοφάριση στο φινάλε του ματς. Ο Μιγκέλ Γκερέρο που είχε ευκαιρίες να σκοράρει και δεν το έκανε στις δηλώσεις του στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του Πειραιά και επισήμανε πως πρέπει να διορθωθεί η εκτός έδρας εικόνα.

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε την υπεροχή και φαινόταν πως θα έρθει το γκολ. Λογικά προηγηθήκαμε αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Δεν τα καταφέραμε και σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που απειληθήκαμε έγινε το 1-1. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να σκεφτεί τα λάθη του και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξαναγίνει αυτό.

Έχουμε δυο πρόσωπα. Το εντός και το εκτός έδρας. Πρέπει να βρούμε το καλό μας πρόσωπο εκτός έδρας πριν να είναι αργά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό αποτέλεσμα όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάμε με αυτοπεποίθηση στα επόμενα ματς. Έχουμε σωστή συμπεριφορά στο γήπεδο, σήμερα είχαμε 23 τελικές. Οι ομάδες με τέτοια στατιστικά συνήθως κερδίζουν. Δεν ξέρω τι πρέπει να διορθωθεί αλλά πρέπει να διορθωθεί άμεσα», είπε ο Μιγκέλ Γκερέρο.