Η κριτική των παικτών: «Μαγικοί» οι Ποντένσε - Βαλμπουενά, κοιμήθηκαν στην άμυνα!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεχώρισαν από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. 

Η κριτική των παικτών: «Μαγικοί» οι Ποντένσε - Βαλμπουενά, κοιμήθηκαν στην άμυνα!

ΣΑ: Ενώ σε όλο το ματς ήταν απλός θεατής, τελικά η κακή στιγμή του «κάθισε» στο φινάλε του ματς, καθώς κι εκείνος αιφνιδιάστηκε από τη μία και μοναδική φάση που έφτιαξε ο Πανιώνιος και μετατρέπηκε σε γκολ.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αισθητά ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Από δική του σέντρα άλλωστε κέρδισε ο Ολυμπιακός το πέναλτι.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα σε όλο το ματς εκτός από τη φάση που όλη η άμυνα του Ολυμπιακού πιάστηκε στον ύπνο στο γκολ του Εμμανουηλίδη.

ΜΕΡΙΑ: Πολύ καλό ματς έκανε ο Τυνήσιος έχοντας «σβήσει» τον Αραμπούλι όσες φορές βρέθηκε απέναντί του. Σίγουρα ο βαθμός που παίρνει είναι κάτι παραπάνω από θετικός, ασχέτως αν η αντίδρασή του ήταν κακή στη φάση του γκολ του Πανιωνίου.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ενώ έχει κάνει ένα έξοχο ματς, η φάση στο γκολ του Εμμανουηλίδη χαλάει τη συνολική του εικόνα. Αν δεν υπήρχε το τέρμα του Πανιωνίου, θα είχε σίγουρα μία θέση δίπλα στους διακριθέντες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αρκετά καλό ματς από τον Ανδρέα, που απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα ελληνικά παιχνίδια και τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε αρκετά και πήρε... σβάρνα τα χαφ του Πανιωνίου. Απλώς, ώρες-ώρες το παράκανε κι εκείνος με κάποια μακρινά σουτ. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετώπισε ο Αφρικανός.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Με μία λέξη απίστευτος! Ο Πορτογάλος τα έκανε όλα. Μόνο το γκολ του έλειψε. Έβγαζε σέντρες, δημιουργούσε φάσεις, ήταν τόσο... γοητευτικός που ακόμα και οι παίκτες του Πανιωνίου απομακρύνονταν όταν δεχόταν την μπάλα για να μην εκτεθούν. Δεν έφτανε όμως μόνο ο Ποντένσε...

ΛΟΒΕΡΑ: Ο γνωστός Λοβέρα που είχε αναλάβει και τις εκτελέσεις των κόρνερ. Ένα εκρηκτικό 20λεπτο με την μπάλα να περνάει αρκετές φορές από τα πόδια του, να μοιράζει... σακούλες στους αντιπάλους του με τις ντρίμπλες του, αλλά να έχει ημιτελείς προσπάθειες. Ξεκινώντας από τα αριστερά τα πήγε καλύτερα. Χάθηκε όμως όταν πέρασε στα στην απέναντι πλευρά. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή του παρότι ήταν κινητικός. Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά δεν του έβγαιναν όπως θα ήθελε. Αντικαταστάθηκε στο 73’ από τον Μασούρα.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Έχασε μία τεράστια ευκαιρία λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ. Πέραν τούτου όχι κάτι άλλο ιδιαίτερο από τον Ισπανό φορ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο 46’ αντί του Λοβέρα και έκανε ό,τι ήθελε τους παίκτες του Πανιωνίου. Έδειξε σε ένα ημίχρονο το πόσο πολύ έλειψαν οι εμπνεύσεις του εδώ και ένα μήνα. Εξαιρετικός ο Γάλλος, αλλά δεν αρκούσε...

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 73’ αντί του Σουντανί, όμως, δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Μαρτίνς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε μία τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν κακό το τελείωμά του. Μπήκε στο 90’ και λίγο έλειψε να γίνει ο «χρυσός» σκόρερ των «ερυθρολεύκων».