Το εξώδικο του Περέιρα και η ΕΠΟ που έχει γίνει άνω-κάτω

Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται για την επιστολή που έστειλε προ ημερών για τα οικονομικά θέματα της ΕΠΟ, ενώ ο Περέιρα έστειλε εξώδικο στην ομοσπονδία.

Το εξώδικο του Περέιρα και η ΕΠΟ που έχει γίνει άνω-κάτω

Δεν διανύει και τις καλύτερες της ημέρες η ΕΠΟ, αφού μία σειρά από γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά στην ομοσπονδία. Η επιστολή του Ολυμπιακού στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και σε FIFA, UEFA έχει προκαλέσει μία σειρά από προβλήματα στην ΕΠΟ.

Αυτό είναι το μνημόνιο των UEFA και FIFA για την ΕΠΟ

Η ομοσπονδία βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίου από την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να κουνήσει ούτε ένα ευρώ χωρίς την έγκριση τους. Παράλληλα η νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ αποτελεί δικαίωση για τις θέσεις του Ολυμπιακού και για όλα όσα ανέφερε στην επιστολή του προ ημερών.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και το εξώδικο του Μέλο Περέιρα στην ομοσπονδία. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αμείβεται με 22.500 ευρώ τον μήνα. Ο λόγος που έστειλε το εξώδικο έχει να κάνει με μείωση του μισθού που του έγινε από την ΕΠΟ.

Μία μείωση που οφείλεται σε παρακρατήσεις λόγω του ότι πέρσι εισέπραξε από λάθος 20.000 ευρώ παραπάνω. Ο ίδιος έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ επειδή όπως τονίζει δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τις παρακρατήσεις. Σε μία περίοδο που η ομοσπονδία βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίου ο Μέλο Περέιρα στέλνει εξώδικο, διότι έγιναν περικοπές στο μισθό του.