Ο Μιραλάς παίζει μπάλα με τον γιο του και αποθεώνεται (vid, pics)

Ο Κέβιν πήγε μπροστά στη Θύρα 7 μαζί με τον γιο του και καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Μιραλάς παίζει μπάλα με τον γιο του και αποθεώνεται (vid, pics)

Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Ριζούπολης ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε στο… στόχαστρο. Δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα για τον Βέλγο και αν δεν υπάρξει ανατροπή μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Παρόλα αυτά ο 30χρονος επιθετικός ήταν βασικός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μάλιστα πιστώθηκε δύο ασίστ. Ο Κέβιν ήθελε πολύ να έρθει στον Πειραιά και αυτό έγινε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι που τον έφεραν. Όταν, βέβαια κάτι δεν πάει καλά δεν φταίει μόνο ο ένας. Στο ματς με τους Αγρινιώτες ο Μιραλάς είχε αρκετά καλή εικόνα, ενώ ο κόσμος του έδειξε την αγάπη του και την εκτίμηση του παρά το γεγονός πως δεν έκανε σούπερ χρονιά.

Ο Μιραλάς τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Χρήστο Κόντη καταχειροκροτήθηκε από την κερκίδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βέλγος πήγε στο πέταλο που κάθονται οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού και γνώρισε την αποθέωση. Χειροκρότησε τον κόσμο που τον στηρίζει και το έγραψε και στα social media. «Καλή νίκη για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας, είστε οι καλύτεροι οπαδοί», ανέφερε ο Μιραλάς.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Κέβιν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα έχοντας μαζί του τον γιο του. Και μετά το τέλος του ματς ο γιος του πάτησε το χορτάρι και με μία μπάλα πήγε και αυτός μπροστά στο πέταλο ξεδιπλώνοντας το ταλέντο που έχει κληρονομήσει και ακούγοντας την ίδια ώρα τον κόσμο να τραγουδάει το όνομα του πατέρα του. Η σχέση του Μιραλάς με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι διαφορετική και θα είναι διαφορετική. Το τι θα γίνει θα το δείξει το μέλλον αν και αυτή τη στιγμή είναι απίθανο να μείνει στον σύλλογο.