Ιγκόρ Σίλβα: «Έχω να δώσω πολλά»

Την πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Βραζιλιάνος μπακ και τόνισε πως αν παίρνει χρόνο θα γίνεται καλύτερος.

Ιγκόρ Σίλβα: «Έχω να δώσω πολλά»

Ο Ιγκόρ Σίλβα είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο με αφορμή τη μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στη Μπράγκα και την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα την έκανε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι την αναμέτρηση με το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας όπου έκανε το ντεμπούτο του.

Μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Ιγκόρ Σίλβα μίλησε στη Nova και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, ενώ τόνισε πως έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα.

«Το αποτέλεσμα πιστεύω είναι δίκαιο, αξίζαμε τη νίκη, είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός τέτοια παιχνίδια μπορεί να κάνει και πρέπει να κάνει. Είμαι ευχαριστημένος, έχω περισσότερα να δώσω και θα πάω καλύτερα στη συνέχεια. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα γίνομαι όλο και καλύτερος», ήταν τα λόγια του Ιγκόρ Σίλβα στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.