Χουτεσιώτης: «Να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή»

Τι δήλωσε ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων».

Χουτεσιώτης: «Να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή»

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε στην κάμερα της Nova για την πολύ καλή εμφάνιση του απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά και για το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν για να ξαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Για την ετοιμότητα του: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν τερματοφύλακα που είναι δεύτερος ή τρίτος να είναι έτοιμος, αλλά σε αυτή την ομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή για να ανταπεξέλθουμε».

Για την δουλειά των παικτών: «Είναι κάτι το οποίο θεωρώ θα έπρεπε να υιοθετήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δεν θέλω να στοχοποιήσω κάποιον όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες και δουλεύουν, εγώ έχω υιοθετήσει αυτό το πράγμα και κάνω αυτό που πρέπει για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής».

Για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο οφείλουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο για να πάρε η ομάδα αυτό που της αξίζει».

Για την μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι κλείνει θετικά η χρονιά, ακόμα και τώρα κάναμε κάτι που αξίζει σε αυτή την ομάδα, αλλά ελπίζω αυτή η χρονιά να αποτελέσει παρελθόν για εμάς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας