Μ. Τεννές: Κάποτε ο κύκλος κλείνει...

Μια δήλωση με πολλές ερμηνείες έκανε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Μ. Τεννές: Κάποτε ο κύκλος κλείνει...

Ο κ. Τεννές επισήμανε ότι «κάποτε ο κύκλος κλείνει», χωρίς όμως να κάνει σαφές σε τι αναφέρεται. Ο κόουτς πριν από αυτό είχε τονίσει ότι ταιριάζει με την ομάδα της Λαμίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Λαμία και του χρόνου στη Σούπερ λίγκα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, ήταν πολύ δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις 15 Ιουνίου και μέσα σε 15 μέρες έφτιαξε μια ομάδα για να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που μας ήταν άγνωστες.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μας που σε καμία περίπτωση δεν είχαμε εμπλακεί στις δύο τελευταίες θέσεις. Πάντα ήταν ψηλά και μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Λαμία έκανε μια πολύ καλή χρονιά, θα μπορούσε και καλύτερα σίγουρα. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση. Ο κόσμος αν και μας στεναχώρησε σε ένα παιχνίδι μας στήριξε. Νιώθω υπερήφανος και πολύ ευχαριστημένος που ήμουν προπονητής της ομάδας αυτής για δύο χρόνια.

Δεν έχουμε τελειώσει έχουμε άλλο ένα ματς, μια υποχρέωση. Είναι μια μέρα γιορτής και είναι σπουδαίο πράγμα για την πόλη και τον νομό που θα συνεχίσει και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες, τη διοίκηση που ήταν κοντά μας και ειδικά ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαϊωάννου και ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας στήριξε πάρα πολύ με μια μόνο εξαίρεση

Σημασία έχει η σωτηρία της Λαμίας αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας, ούτε εγώ. Έχουμε καταφέρει πολλά. Φαίνεται εύκολο αυτό που καταφέραμε αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Καταφέραμε και κάναμε σχεδόν δύο ισάξιους γύρους. 16 βαθμούς στον πρώτο και 13 στον δεύτερο. Και τα παιδιά άντεξαν. το ρόστερ μας δεν ήταν ένα ρόστερ που μπορούσε να παίξει σε κύπελλο πρωτάθλημα. Παίξαμε όμως και αποκλείσαμε και τον Παναθηναϊκό…

Θέλω να πιστεύω ότι οι δύσκολες χρονιές για τη Λαμία πέρασαν. Τη μια να ανέβει στη Super League και τη δεύτερη να παραμείνει. Ταιριάζουμε με τη Λαμία και έχουν έρθει επιτυχίες. Κάποτε ο κύκλος κλείνει».