Λουτσέσκου:"Η στρατηγική δυο μεγάλων αθηναϊκών ομάδων και η στρατηγική"

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε μετά την λήξη του παιχνιδιού στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-0

Λουτσέσκου:"Η στρατηγική δυο μεγάλων αθηναϊκών ομάδων και η στρατηγική"

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού με 3-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζμάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για στρατηγική από ομάδες της Αθήνας ενώ έστειλε και μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σημερινή νίκη:

"Πρώτα από όλα θέλω να σημειώσω κάτι ξεκάθαρο. Έχουμε 67 βαθμούς, έχουμε την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αυτή είναι η πραγματικότητα του αγωνιστικού χώρου. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει, σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες. Υπήρχε μια στρατηγική, στην οποία ενεπλάκησαν δυο μεγάλες ομάδες της Αθήνας και οι επιτροπές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας και όχι η νίκη επί του Παναθηναϊκού με αυτό το εύρος".

Για το πως ήρθε:

Θα πρέπει πρώτα να πω πως ο Παναθηναϊκός έχει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν τυχεροί που το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη στάση μας και έτσι φτάσαμε στη νίκη την οποία την αξίζαμε με βάση την συνολική μας εικόνα".

Για το το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

"Είναι πολύ σημαντικό στον τελευταίο αγώνα να είμαστε όλοι μαζί, να πούμε αντίο σε αυτή τη φανταστική χρονιά, διότι πρέπει να αισθανθούν ότι είμαστε πρωταθλητές, και μετά να ετοιμαστούμε για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο".

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ:

"Ο καθένας έχει στο μυαλό του στον τελικό, αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία διότι αυτό το ματς είναι σε δυο εβδομάδες. Έχουμε πρώτα την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά και να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους".