Ολυμπιακός: Το τετ α τετ Μαρτίνς - Ομάρ ενόψει Πανιωνίου

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού και ο Νορβηγός μπακ θα έχουν μία κουβέντα προτού παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ή όχι κόντρα στον Πανιώνιο.

Ολυμπιακός: Το τετ α τετ Μαρτίνς - Ομάρ ενόψει Πανιωνίου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (23/11, 19.30) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τον τιμωρημένο Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γκιγιέρμε που μένει εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Εκτός ενδεκάδας θα είναι και ο Βαλμπουενά, ο οποίος το πολύ-πολύ να βρεθεί στην αποστολή και να παίξει εφόσον παραστεί η ανάγκη.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεν επιβαρύνθηκε τόσο πολύ με την Εθνική όπως τις προηγούμενες φορές. Αντί για 180 λεπτά «έγραψε» 135… Ένα ημίχρονο λιγότερο με λίγα λόγια! Δεν είναι βεβαίως και τόσο μεγάλη η διαφορά. Ο Ομάρ φεύγοντας από την Ελλάδα για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, φαινόταν ότι βρίσκεται στα… κόκκινα. Αυτό έδειξε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στο Καρααϊσκάκη. Δεν είχε την απαιτούμενη φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό στις σέντρες του…

Ο Ομάρ επιστρέφοντας από την Νορβηγία αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν νιώθει τόσο βαρύ το κορμί του. Το θέμα όμως είναι τι λέει ο Μαρτίνς και το σταφ του. Με δεδομένο ότι ακολουθούν τα παιχνίδια με Τότεναμ και ΠΑΟΚ (ειδικά αυτό με τον «Δικέφαλο»), συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο στη Ν. Σμύρνη.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα. Προτού ανακοινώσει την ενδεκάδα ο Μαρτίνς, θέλει να κάνει μία κουβέντα μαζί του. Είναι ένας παίκτης – κλειδί για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν θέλει να τον χάσει ο Πορτογάλος, όπως είχε συμβεί τον περασμένο Φεβρουάριο στο δύσκολο 15νθήμερο με ΠΑΟΚ (Τούμπα), Ντιναμό Κιέβου (Καραϊσκάκη), ΑΕΚ (Καραϊσκάκη) και Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία).

Μετά από συνεννόηση μαζί του, αλλά και με τους συνεργάτες του, ο Μαρτίνς θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει ή θα τον προφυλάξει ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ.