Αποφασίζει ο Μαρτίνς για Βαλμπουενά στη Νέα Σμύρνη

Ο Γάλλος έβγαλε και την Πέμπτη (21/11) όλο το πρόγραμμα και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Για Τότεναμ ετοιμάζεται ο Γκιγιέρμε.

Αποφασίζει ο Μαρτίνς για Βαλμπουενά στη Νέα Σμύρνη

Δεν είχε κάποια σοβαρή εξέλιξη η προπόνηση της Πέμπτης (21/11) σε σχέση με αυτά που έγιναν την προηγούμενη ημέρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση τον Βαλμπουενά να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη σερί μέρα και να φωνάζει «παρών» για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/11, 19.30).

Ο Γάλλος ιατρικώς είναι εντάξει, δεν έχει παραπονεθεί για καμία ενόχληση εδώ και αρκετές μέρες (και ειδικά τώρα που βγάζει όλο το πρόγραμμα) και πλέον είναι καθαρά στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο με τους «κυανέρυθρους» ή θα τον κρατήσει για το Λονδίνο και το ματς με την Τότεναμ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί στην αποστολή για Νέα Σμύρνη, θα έχει να κάνει αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκιγιέρμε, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα γνωρίζαμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ έκανε και την Πέμπτη (21/11) το πρόγραμμά του και ετοιμάζεται ουσιαστικά για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο.