Ατρόμητος και στη Λιβαδειά!

Οι Περιστεριώτες πήραν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αφού με ένα γκολ του Μπρούνο πέρασαν από το γήπεδο του Λεβαδειακού με 1-0. 

Ατρόμητος και στη Λιβαδειά!

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στον αγώνα με διάθεση να σημειώσουν γκολ, κάτι που ήταν ολοφάνερο από την αρχή του παιχνιδιού. Οι άμυνες δεν ήταν τόσο «σφιχτές» και το παιχνίδι τους σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί σκοπιμότητας.

Οι γηπεδούχοι στο 12ο λεπτό έχασαν τριπλή ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Μίρκοβιτς αρνήθηκε το γκολ στα διαδοχικά σουτ των Γιακουμάκη και Μαρκόφσκι, ενώ στη συνέχεια ο Σαβαντογκό σούταρε άουτ.

Το ματς κύλησε ήσυχα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους Ουάρντα και Ντιγκινί να προσπαθούν να σκοράρουν για τον Ατρόμητο, χωρίς όμως επιτυχία.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές αλλαγές σε εξέλιξη. Μοιρασμένη κατοχή, με μια ελαφριά υπεροχή του Ατρομήτου στην κυκλοφορία την οποία οι γηπεδούχοι αντιστάθμισαν με τις ευκαιρίες τους. Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν η προβολή του Γιακουμάκη στο 48' όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ οι Περιστεριώτες απάντησαν με δοκάρι του Ουάρντα στο 52'. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντιγκινί να απειλήσει και πάλι, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός ζήτησε έντονα το γκολ στο 69' όταν αρχικά ο Μίρκοβιτς έπιασε το πλασέ στο τετ α τετ του Νιάσε και στη συνέχεια Σαβαντόγκο σούταρε άστοχα σε κενή εστία. Τελικά, ο Ατρόμητος έκανε το 0-1 στο 87'. Οι Περιστερώτες βγήκαν σε αντεπίθεση και ο Γιαννούλης από αριστερά έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Μπρούνο να μη δυσκολεύεται να σκοράρει από απόσταση αναπνοής.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84' Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90' Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77' Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66' Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66' Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο.

Μικρογραφία

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: Μπρούνο 87'

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκούλας

Κίτρινες Κάρτες: Ντιόγκο 30', Αντιλέχου 90'/ Χατζηισαΐας 60', Ουάρντα 64', Μπρούνο 87', Καρασαλίδης 90'