Δάρας: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε καμία μεγάλη ομάδα»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως δεν θα πάρει εισιτήρια κανένας από τους «μεγάλους».

Δάρας: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε καμία μεγάλη ομάδα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου με ανακοίνωση τους είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να βρεθούν φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και πως είναι θέμα της διοίκησης τι θα κάνει. Ο πρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν θα πάρει εισιτήρια.

Πάνθηρες για φιλάθλους Ολυμπιακού: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι!»

Αναλυτικά ο Χρήστος Δάρας μίλησε:

Για την ανακοίνωση των Πανθήρων κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος και το θέμα των εισιτηρίων: «Οι χαρακτηρισμοί είναι άτοποι και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Υπάρχει ανακοίνωση της ΠΑΕ πως δεν υπάρχει περίπτωση καμία από τις μεγάλες ομάδες να πάρει εισιτήρια στη Νέα Σμύρνη. Πέρσι δώσαμε εισιτήρια σε όλες τις μεγάλες ομάδες και δυστυχώς για εμάς η ζημιά από τα επεισόδια ήταν μεγαλύτερη από τα έσοδα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μη δίνουμε εισιτήρια».

Για την τελευταία φράση της ανακοίνωσης «η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν»: «Φαντάζομαι ότι αναφέρονται στο θέμα των εισιτηρίων. Ότι παρά την ανακοίνωση, μπορεί να έρθουν οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο».

Για τη σχέση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό: «Και με τον ΠΑΟΚ υπάρχει φιλική σχέση και με όλες τις μεγάλες ομάδες. Η μόνη διοίκηση του Πανιωνίου που κέρδισε όλες τις μεγάλες ομάδες μετά από 24 χρόνια ήταν η παρούσα διοίκηση, πέρσι και πρόπερσι. Εγώ στον Ολυμπιακό ήμουν γιατρός, υπάλληλος ουσιαστικά, ασχέτως αν το έκανα αμισθί. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι στον Πανιώνιο. Τα δύο αμισθί γιατρός και μετά στη διοίκηση. Ολα αυτά τα χρόνια, κοιτώ τα συμφέροντα του Πανιωνίου και κατ’ επέκταση τα δικά μου. Έχω πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ χρέη του Πανιωνίου πάνω μου. Ποιανού συμφέρον θα κοιτάξω; Της ομάδας μου και μόνο. Εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιωνίου και μόνο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας