Παρέμεινε στην Super League η Λαμία (vid)

Η Λαμία κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Παρέμεινε στην Super League η Λαμία (vid)
Eurokinissi

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ "νωθρά" στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού οι παίκτες των δύο ομάδων δεν δημιούργησαν απειλητικές φάσεις για κάποια από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 38' παρολίγον να πάρει προβάδισμα στο σκορ, μετά από σέντρα σουτ του Νικολιά που κατέληξε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ισπανός Πίτι με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος

Ο Σουλεϊμάν Όμο στο 62' διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της νεοφώτιστης ομάδας στην Super League της επόμενης σεζόν. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι ο Νιγηριανός δεν αστόχησε από κοντά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε και ισοφάρισε στο 76' με δυνατό αριστερό του Μπρούνο Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή, με τον παίκτη να είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (53' Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89' Άντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (66' Μπούντνικ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66' Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (52' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (57' Mανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας

Δείτε ΕΔΩ τα highlights και τα γκολ του παιχνιδιού.