Τέλος ο Τζανδάρης από τον Παναθηναϊκό!

Η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν κι άλλοι την μοίρα του. 

Τέλος ο Τζανδάρης από τον Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία με κάθε επισημότητα τονίζει την λύση συνεργασίας της με τον Φάνη Τζανδάρη, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη εδώ και πολύ καιρό.

Την ίδια μοίρα φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και οι Οικονόμου, Αρμενάκας και Αγγελόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται στην λίστα των «κομμένων», ενώ παίζεται και η περίπτωση φυγής του Μουνιέ, με την ΠΑΕ να είναι πρόθυμη να πληρώσει και εκείνη ένα μέρος του ποσού σε περίπτωση που ο Γάλλος βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φάνη Τζανδάρη. Ο 26χρονος μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2017 και κατέγραψε 29 συμμετοχές με το Τριφύλλι. Στο διάστημα της παρουσίας του διακρίθηκε για τον άψογο επαγγελματισμό του και το σπάνιο ήθος του. Ευχόμαστε στον Φάνη ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Παναθηναϊκό».