Γιατί πήγε σε FIFA και UEFA ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν την Δευτέρα (18/11) να ενημερώσουν την Διεθνή και Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου για όλα όσα ανέφεραν στην επιστολή τους προς τον Λευτέρη Αυγενάκη για τα «κακώς κείμενα» του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Γιατί πήγε σε FIFA και UEFA ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μέσω της επιστολής του στον Λευτέρη Αυγενάκη είχε προαναγγείλει ότι μεταξύ άλλων θα απευθυνόταν σε UEFA και FIFA σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε για τα οικονομικά της ΕΠΟ, για τον τρόπο που διοικείται η Ομοσπονδία, για τη διαιτησία, για τους ορισμούς, για το VAR και για όλα όσα τον έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναξιόπιστο.

Ολυμπιακός: «Αν δεν αλλάξει, εμείς φεύγουμε!»

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν την Δευτέρα (18/11) προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, έστειλαν την επιστολή και στις διεθνείς αρχές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε UEFA και FIFA έχουν διαθέσει μέχρι και dvd για όλα όσα θεωρούν ως «κακώς κείμενα» στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ποιος ο λόγος να προχωρήσει η πειραϊκή ΠΑΕ στη συγκεκριμένη κίνηση; Επειδή με αυτόν τον τρόπο θέλει να στείλει ένα μήνυμα στις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ότι οι άνθρωποι που «τρέχουν» τα ζητήματα της ΕΠΟ δεν τηρούν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.

Γαβαλάς: «Δυνατός ο Ολυμπιακός, ζητάμε λύσεις»