Ηρόδοτος – Επισκοπή: «Κανένα φραστικό επεισόδιο με Αυγενάκη»

Οι δύο ομάδες της Κρήτης διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσίευμα που έκανε λόγο για φραστική επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Ηρόδοτος – Επισκοπή: «Κανένα φραστικό επεισόδιο με Αυγενάκη»

O Λευτέρης Αυγενάκης παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Ηρόδοτου με την Επισκοπή στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού που έληξε 2-2 για τη Γ΄Εθνική. Ωστόσο, υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδος επιτέθηκαν φραστικά στον Υφυπουργό Αθλητισμού επειδή ζήτησε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού μετά την επιστολή που έστειλαν οι "ερυθρόλευκοι".

Ολυμπιακός: «Αν δεν αλλάξει, εμείς φεύγουμε!»

Ωστόσο, τόσο ο Ηρόδοτος, όσο και η Επισκοπή έβγαλαν κοινή ανακοίνωση και διέψευσαν κατηγορηματικά ότι συνέβη οποιασδήποτε μορφής επεισόδιο.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του Ηρόδοτου και της Επισκοπής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί «φραστικών επεισοδίων» και «πεσίματος» στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα, στον μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό.

Πρόκειται περί μυθευμάτων. Δεν συνέβη απολύτως τίποτα από αυτά που περιγράφονται, το αντίθετο μάλιστα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Λευτέρης, συντοπίτης μας και καλός μας φίλος, είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στα γήπεδα, στα χωριά μας και έτυχε της φιλοξενίας και της αποδοχής όλων όσων ήταν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά και όλων των μελών και των δυο Διοικήσεων μας.

Οι Πρόεδροι των Ηροδότου και Επισκοπής».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας