«Non stop» οι διεθνείς του Ολυμπιακού!

Οι Ελαμπντελαουί, Μεριά και Ελ Αραμπί αγωνίστηκαν κανονικά με τις Εθνικές τους ομάδες το βράδυ της Παρασκευής (15/11). Ο Ομάρ τραβάει το μεγαλύτερο κουπί.

«Non stop» οι διεθνείς του Ολυμπιακού!

Πολύ δύσκολη περίοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς… Λείπουν 13 διεθνείς και πρέπει να έχει το νου του σε διάφορα μέρη του πλανήτη, έτσι ώστε να μαθαίνει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός εώς τα Χριστούγεννα έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν θέλει με τίποτα να γυρίσει έστω και ένας διεθνής του με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όλοι είναι υπεραπαραίτητοι…

Το βράδυ της Παρασκευής (15/11) αγωνίστηκαν κανονικά οι Ελαμπντελαουί, Μεριά και Ελ Αραμπί. Το μεγαλύτερο κουπί το τραβάει ο Ομάρ, ο οποίος παίζει… «non stop» τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με την Εθνική Νορβηγίας. Ο Μαρτίνς δεν του έδωσε ανάσες στο ματς με τον Ατρόμητο και έτσι ο Ελαμπντελαουί συνεχίζει τον δρόμο που έχει χαράξει από το ξεκίνημα της σεζόν: Να μην χάνει παιχνίδι πουθενά.

Στο σημερινό 4-0 επί των Νήσων Φερόε ο Ομάρ πήρε ξανά φανέλα βασικού και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στο παιχνίδι της Δευτέρας (18/11) με την Μάλτα στην Βαλέτα.

Εκτός από τον Νορβηγό και ο Γιασίν Μεριά πήρε φανέλα βασικού στο νικητήριο 4-1 της Τυνησίας επί της Λιβύης για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Δεν αποτελεί φυσικά είδηση το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς ο Μεριά είχε φτάσει στο σημείο να παίζει 90λεπτα στα φιλικά της Τυνησίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο! Ο Μεριά θα ταξιδέψει την Τρίτη (19/11) στην Ισημερινή Γουινέα για να καταθέσει για άλλα 90 λεπτά την ψυχή του για το εθνόσημο στη φανέλα.

Όσο για τον Ελ Αραμπί; Επέστρεψε στο Μαρόκο μετά από 2,5 χρόνια και το βράδυ της Παρασκευής (15/11) αγωνίστηκε στο 0-0 εναντίον της Μαυριτανίας. Μπήκε στο 77’, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με τη νίκη από το Ραμπάτ. Την Τρίτη (19/11) θα πάει στο Μπουρουντί για να αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας.

Μέσα σ’ όλους, σήμερα έπαιξε και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς για 58 λεπτά στο Σερβία – Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2021 των Ελπίδων.

Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι ότι εώς τώρα δεν έχει «ενοχλήσει» κανένας από τους διεθνείς το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Το πρώτο… ημίχρονο των αγώνων των «ερυθρόλευκων» διεθνών ολοκληρώθηκε δίχως να συμβεί το παραμικρό.