Άνετα η Κ-20 του Ολυμπιακού 3-0 τον Παναιτωλικό

Βούζας: «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί».

Άνετα η Κ-20 του Ολυμπιακού 3-0 τον Παναιτωλικό

Σε αγώνα της 29ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 7' ο Βοϊλης είχε δοκάρι ενώ στο 12' ο Τσερκώνης βγάζει σέντρα και ο Γιαννιώτης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Στο 24' μετά από ασίστ του Δήμου ο Βοϊλης βρίσκει δίχτυα (2-0). Στο 34' ο Τσερκώνης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ "γράφει" το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε την ίδια ποιότητα και ο Ολυμπιακός αν και ήταν κυρίαρχος δεν έφτιαξε φάσεις για γκολ.

Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας είπε: "Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Τελειώσαμε αήττητοι και φέτος στην έδρα μας αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να φτιαχτεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει στην κορυφή".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46' Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61' Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75' Τσιριγώτης), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85' Ταράσης), Κυζιρίδης (80' Βασιλάκας), Τσιαντής (62' Πατίλας), Λιάβας.