Δεν βιάζονται με Σισέ στον Ολυμπιακό

Ο Σενεγαλέζος μπορεί να ξεκίνησε τρέξιμο στον Ρέντη, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν βιάζονται με Σισέ στον Ολυμπιακό

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που ο Παπέ Σισέ μπήκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη αναπνευστικού και δεν εμφανιζόταν καθόλου στον Ρέντη για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να προφυλαχθούν και οι συμπαίκτες του.

Την Πέμπτη (14/11) ξεκίνησε τρέξιμο στο προπονητικό κέντρο, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σε ένα ματς που να θυμίσουμε ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο λόγω της αποβολής του με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Σισέ

Ο Σισέ δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έκανε απλώς το πρώτο βήμα και η πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του είναι να τον ρίξουν στη «μάχη» όταν θα είναι απολύτως καλά. Η λοίμωξη που πέρασε, τον ταλαιπώρησε για δύο μήνες και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Πρακτικά κόντρα στον Πανιώνιο θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας οι Μεριά και Σεμέδο, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα αναμένεται να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για τους στόπερ στο ματς της Νέας Σμύρνης. Με την Τότεναμ θα είναι διαθέσιμος ο Αβραάμ, όπως και με τον ΠΑΟκ την 1η Δεκεμβρίου.

Εώς και τα τέλη του μήνα ο Σισέ δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς θα πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Δύο μήνες δεν είναι και μικρό χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει μάλιστα και μία σοβαρή ίωση. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος βιασύνης από το ερυθρόλευκο τεχνικό τιμ να τον ρίξει κατευθείαν στα… βαθιά.

Ολυμπιακός: Από Νοέμβριο επιστρέφει ο Σισέ