Η επιβεβαίωση από Κυριακόπουλο για Ολυμπιακό και ο Κούτρης

Ο 23χρονος αριστερός μπακ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και η περίπτωση του Κούτρη.

Η επιβεβαίωση από Κυριακόπουλο για Ολυμπιακό και ο Κούτρης

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης. Παρά την έντονη φημολογία και το ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού ο διεθνής μπακ δεν έφυγε από την ομάδα του Πειραιά. Έμεινε στους «ερυθρόλευκους», αλλά παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κούτρης αν και τα έχει πάει καλά σε όσα ματς έχει παίξει, ο Μαρτίνς συνεχίζει να τον έχει μεταξύ εξέδρας και πάγκου στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως και να ‘χει από τον περασμένο Ιανουάριο φλερτάρουν αρκετοί σύλλογοι τον Κούτρη.

Το καλοκαίρι είχε αναπτυχθεί και έντονη φημολογία για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που έφευγε ο Κούτρης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν ο μεγάλος στόχος για να καλύψει το κενό του Κούτρη σε περίπτωση που εκείνος μετακόμιζε σε ομάδα του εξωτερικού.

Το ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κυριακόπουλος με δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3. «Γνωρίζω μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που ο Κούτρης δεν αποχώρησε από την ομάδα, δεν προχώρησε. Επίσημη πρόταση υπήρχε επίσης από την ελβετική Λουγκάνο», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριακόπουλος.

Ο 23χρονος μπακ, ωστόσο αγωνίζεται στη Σασουόλο με τη μορφή του δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης και η ιταλική ομάδα έχει οψιόν αγοράς. Με τη φανέλα της έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές στη Serie A και έχει μία ασίστ στο παιχνίδι με τη Μπολόνια. Ακόμα δεν έχει φανεί πρόθεση του ιταλικού συλλόγου αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, όμως, ο Κυριακόπουλος είναι ένας παίκτης που απασχόλησε τον Ολυμπιακό και δεν τον ξεχνάνε μάλιστα.

Θυμίζουμε πως ο Κυριακόπουλος πριν φύγει για την Ιταλία πρόλαβε να παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού. Είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0. Σε εκείνο το ματς μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βάλει βασικό τον Κούτρη και όχι τον Τσιμίκα.