Ευκαιρία σε Χουτεσιώτη

Τη στιγμή που ο Προτό είναι στον «αέρα» και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνει του χρόνου στο λιμάνι, ο Χρήστος Κόντης σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χουτεσιώτη, είτε κόντρα στον Παναιτωλικό, είτε στα Γιάννενα.

Ευκαιρία σε Χουτεσιώτη

Με αλλαγές ετοιμάζεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται μία από αυτές να είναι και στον «άσο».

«Ούτε ο Προτό είναι ασφαλής για την ερχόμενο περίοδο», έγραψε χθες το «ΦΩΣ» και πράγματι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Βέλγος να μην τον βρει στον Πειραιά.

Τη στιγμή που κυκλοφορούν τα σενάρια για το αβέβαιο μέλλον του Προτό, ο Χρήστος Κόντης σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Λευτέρη Χουτεσιώτη στα τελειώματα της σεζόν.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα τον ξεκινήσει απέναντι στον Παναιτωλικό. Υπάρχει ως σκέψη, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι οριστικό. Αν «καθαρίσει» όμως ο Ολυμπιακός τους Αγρινιώτες και «κλειδώσει» την 3η θέση, τότε ο Χουτεσιώτης θα παίξει σίγουρα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στην 30ή και τελευταία αγωνιστική.

Ήθελε εξ αρχής ο Κόντης να δώσει μία ευκαιρία και στον 24χρονος γκολκίπερ, έτσι ώστε να πάρει μία γεύση και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έχει λοιπόν τις πιθανότητές του ο Χουτεσιώτης να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ακόμα και σήμερα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.