ΠΑΟΚ: Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Μίσιτς (pic)

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΠΑΟΚ: Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Μίσιτς (pic)

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι δεδομένο ότι με τις εμφανίσεις του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, έχει κερδίσει τους ιθύνοντες του «δικέφαλου του Βορρά» που όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Κροάτη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «A Bola» αναφέρει σε δημοσίευμα της Τρίτης (12/11) ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν των 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο παίκτης με την ομάδα της Λισαβόνας και να τον κάνει δικό της. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των «λιονταριών» και να αποκτήσουν τον 25χρονο μέσο σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Κροάτης έχει γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν, η οποία πρέπει να επισημοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει νωρίτερα.

Μένει να φανεί τώρα αν ο ΠΑΟΚ τα βρει στο οικονομικό κομμάτι με τους Πορτογάλους ώστε να κάνει δικό του τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Το δημοσίευμα της «A Bola» για τον Μίσιτς: