Ίβιτς: «Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε με τους παίκτες της «Ένωσης» και τους επεσήμανε πως η πόρτα είναι πάντα «ανοικτή» για εκείνους που δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, ενώ σχολίασε τόσο τα γεγονότα κατά την διάρκεια και μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. 

Ίβιτς: «Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει»

Ο Ίλια Ίβιτς προσπαθώντας να ανασυντάξει και να αναδιαμορφώσει την κατάσταση εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, έπειτα και από την ήττα-κάζο από τον Παναθηναϊκό με 3-2, μίλησε με τους παίκτες της «Ένωσης».

Οπαδοί στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αν γουστάρετε, ελάτε να πλακωθούμε!»

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου μίλησε τόσο για όσα συνέβησαν εντός τους αγωνιστικού χώρου την Κυριακή (10/11), όσο και για αυτά που συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα, με τον Ίβιτς να είναι ο μοναδικός που γλίτωσε την «κατσάδα».

Αγριεμένοι μπούκαραν στο πούλμαν της ομάδας οι οπαδοί της ΑΕΚ!

Ο Σέρβος σημείωσε αρχικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει. Ωστόσο, πρώτα απ' όλα και σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας στο ξενοδοχείο, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα».

Ενώ συνέχισε λεγόντας: «Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά 2-3 πρόσωπα στην ομάδα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει»