Οι αποδοκιμασίες σε Σκουλά και η στήριξη

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και στο λιμάνι είναι ικανοποιημένοι από τη συμπαράσταση των οπαδών.

Οι αποδοκιμασίες σε Σκουλά και η στήριξη

Η μεγάλη δύναμη του φετινού Ολυμπιακού είναι η έδρα του και έχει αποδείξει πως μέσα σε αυτήν μπορεί να λυγίσει τον οποιονδήποτε. Ακόμα και η Μπάγερν τα… χρειάστηκε στο Καραϊσκάκη και με το ζόρι έφυγε νικήτρια.

Από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προκύπτουν κάποια πράγματα που σίγουρα είναι στα συν ενόψει των επόμενων αγώνων που έρχονται και οι οποίοι είναι καθοριστικοί και δύσκολοι. Σαφώς και ο Πέδρο Μαρτίνς χαμογελάει για κάποιους ποδοσφαιριστές του βλέποντας τους να βγάζουν ενέργεια και να παίρνουν το ματς.

Στο λιμάνι είχαν να λένε για τη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 25.000 οπαδοί και το σημαντικό είναι πως στήριξαν την ομάδα του Πειραιά με όλες τους τις δυνάμεις. Ακόμα κι όταν έβλεπαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά δεν υπήρχε η παραμικρή δυσφορία από τον κόσμο.

Σας γράψαμε για τον Πέδρο Μαρτίνς που εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κρατάνε τη γενικότερη στάση του κόσμου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο κόσμος στήριξε τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και ο μοναδικός λόγος που… ξέφυγε ήταν ο διαιτητής Σκουλάς.

Με τον ρέφερι τα έβαλαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και αυτό διότι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου. Θεώρησαν πως έπρεπε να βγάλει κάρτες και γι’ αυτό τον αποδοκίμασαν και μετά το τέλος του αγώνα.