Ο Ποντένσε κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε Μαρτίνς και Σάντος!

Ο Ποντένσε, μιλώντας στην ΝOVA, ρωτήθηκε για το ποιόν προπονητή θεωρεί καλύτερο, τον Πέδρο Μαρτίνς ή τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ποντένσε κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε Μαρτίνς και Σάντος!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, μίλησε στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (10/11, 2-0).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μίλησε τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και για την εθνική του ομάδα, ενώ κλήθηκε να επιλέξει έναν εκ των Φερνάντο Σάντος και Πέδρο Μαρτίνς ως καλύτερο τεχνικό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ποντένσε:

Για την ανάπτυξη της ομάδας του: «Έπρεπε να ξεκινήσουμε από τα άκρα. Να κάνουμε περισσότερες ενέργειες ή να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το αντιμετωπίσαμε με αυτόν τον τρόπο το ματς απέναντι σε μία κλειστή άμυνα».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Επειδή είμαι δεύτερη χρονιά εδώ και έχω παίξει σε όλα τα ματς, ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να ανεβάσω την ομάδα και να την οδηγήσω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνθηκα πως έπρεπε να την οδηγήσω».

Για τον Μπουχαλάκη: «Είχαμε πολύ ισχυρό κέντρο. Το ξέρουμε πως το χρειαζόμαστε. Ο Αντρέας μας βοηθάει πολύ. Μου δίνει πολύ ωραίες πάσες. Το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το ματς».

Για το εάν ο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου: «Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω (σ.σ. χαμόγελο). Τον Πέδρο Μαρτίνς ή τον Σάντος».

Τέλος, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εθνική ομάδα: «Νομίζω ότι έχω την ευκαιρία μου για την Εθνική. Επειδή αγωνίζομαι και ως εξτρέμ. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και είμαι πολύ περήφανος που θα μοιράζομαι τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο».