Παναθηναϊκός: Με τους δυο του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ

O Εργκούς Κάτσε και ο Γιάννης Μυστακίδης θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα που ανήκουν στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Με τους δυο του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ

Οι δυο παίκτες οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό είναι στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αυριανό αγώνα καθώς δεν υπάρχει όρος μη συμμετοχής τους στο συμφωνητικό των δυο ομάδων.

Ο Μυστακίδης ήταν τιμωρημένος αλλά εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στο ματς με τον Ατρόμητο και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα προπονητή για το αυριανό παιχνίδι. Ο Κάτσε ήταν, έτσι και αλλιώς, διαθέσιμος.

Η 20αδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Βλαχοδήμο, Κότσαρη, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Πίσπα, Μολίνς, Μυστακίδη, Λουτσιάνο.

Εκτός έμειναν οι Κουλιμπαλί, Μπουζούκης, Άλτμαν, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης ενώ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό και ο νεαρός γκολκίπερ Κότσαρης

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βαθμούς για να πάρει ανάσα μετά τις συνεχείς αφαιρέσεις βαθμών από την ΕΠΟ για τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές του. Είναι σε καλή κατάσταση όπως δείχνουν οι δυο σερί νίκες επί Ατρόμητου και Πανιώνιου και ελπίζει να τριτώσει το καλό...