Μέσα ο Μιραλάς, έξω ξανά ο Μποτία

Ο Βέλγος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ξανά εκτός ο Μποτία.

Μέσα ο Μιραλάς, έξω ξανά ο Μποτία

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει την Κυριακή (19:00) ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Παναιτωλικό σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, αφού θέλουν τη νίκη προκειμένου να σφραγίσουν την 3η θέση. Με διαφορετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός μπορεί να μπλέξει και να «καίγεται» για «διπλό» στα Γιάννενα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη. Γι’ ακόμα μία φορά ο Μποτία έμεινε εκτός αποστολής, ενώ εκτός έμεινε και ο Ζιλέ παρά το γεγονός πως ήταν εντός πλάνου στο προηγούμενο παιχνίδι.

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Μιραλάς που ήταν ένα θέμα αυτό μετά τη δυσαρέσκεια που υπήρξε για την απόδοση του στη Ριζούπολη. Στην αποστολή είναι και ο Μάρτινς και φυσικά οι μικροί Βρουσάι, Βέργος, ενώ μετά από καιρό επέστρεψε και ο Ιγκόρ Σίλβα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σισέ και ο ανέτοιμος Πάρντο.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό…