Απάντηση Κούγια σε Παπαϊωάννου για το πριμ

Με ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου να δίνει 40.000 πριμ σε περίπτωση νίκης του ΠΑΣ στον αγώνα της Δευτέρας (11/11).

Απάντηση Κούγια σε Παπαϊωάννου για το πριμ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

«Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας - μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα.

Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Ρελάνς Παπαϊωάννου σε Κούγια 40.000 ευρώ πριμ στη Λαμία

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€.

Η αποστολή της Λαμίας για την AEL FC Arena

Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας.

Η αποστολή της Λάρισας για το ματς με τη Λαμία

Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο».