Ξάνθη - Πανιώνιος 1-2: Ανάσταση με Αραμπούλι (vids)

Με δυο γκολ του Αραμπούλι ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ξάνθη - Πανιώνιος 1-2: Ανάσταση με Αραμπούλι (vids)

Μεγάλη νίκη ο Πανιώνιος μέσα στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη με 2-1. Ο «Ιστορικός» με πρωταγωνιστή τον Γεωργιανό φορ Αραμπούλι (πέτυχε και τα δυο γκολ) πήρε ένα τεράστια τρίποντο με το οποίο σβήνει οριστικά και αμετάκλητα το -6 με το οποίο ξεκίνησε.

Ξάνθη-Πανιώνιος 1-2: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη μπορεί να είχε τον έλεγχο αλλά αδυνατούσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ο Πανιώνιος ήταν άψογα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, οι γραμμές ήταν κοντά και προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα με τους Μασούρα, Παπανικολάου στα άκρα και τον Αραμπούλι στην κορυφή, έχοντας πίσω του τον Άρσε.

Στην επανάληψη, ο «Ιστορικός» έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του. Στον Πανιώνιο είδαν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στην Ξάνθη και στο 53’ σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο ο Άρσε βρήκε τον Μασούρα, εκείνος γύρισε στον Αραμπούλι και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 0-1.

Η Ξάνθη απάντησε αμέσως από στημένη μπάλα, με τον Λισγάρα (κεφαλιά) να ισοφαρίζει σε 1-1 δυο λεπτά μετά το γκολ του Πανιωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν έχασαν το μυαλό τους, ήταν απειλητικοί και με ένα ακόμη όμορφο τέρμα του Αραμπούλι (έκρυψαν τη μπάλα Καμαρά, Παπανικολάου) στο 67ο λεπτό πήραν και πάλι το προβάδισμα που το κράτησαν μέχρι το τέλος.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πηγάδια

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

Σκόρερ: 55΄ Λισγάρας - 53' , 67' Αραμπούλι

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κάρτες: ΚΟΚΚΙΝΗ: Στάρτζεον (2η κίτρινη) ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζουρίτσκοβιτς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Λισγάρας,

Οι συνθέσεις


ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Άμπαντ – Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα – Κοβάτσεβιτς (63’ Ντε Λούκας), Μουλέν (75’ Τερκί) - Ντουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Στάρτζεον – Ρενέλα (54’ Ντε Αμορίμ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ – Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (90’+2’ Σαραμαντάς) – Κόρμπος, Οικονομίδης – Μασούρας (61’ Καμαρά), Παπανικολάου, Άρσε (81’ Τσιλούλης) – Αραμπούλι