Δεν θέλει να χάσει τον Ανδρούτσο

Πιο σημαντικός ο ρόλος του τη νέα περίοδο. Ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς, το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους και η σκέψη για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Δεν θέλει να χάσει τον Ανδρούτσο

Η μεταγραφολογία έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, αφού έχουν προαναγγελθεί αλλαγές σε σχεδόν όλο το ρόστερ. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο εκτός από τους ποδοσφαιριστές που θα φέρουν στο Ρέντη θέλουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Αναφερόμαστε φυσικά στα νέα παιδιά, τα οποία και μέλλον έχουν και δυνατότητες να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους». Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο 20χρονος άσος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προκειμένου να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Στο Ρέντη επικρατεί η άποψη πως αυτός ο παίκτης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και αυτός πρέπει να προσεχθεί και φυσικά να πάρει ευκαιρίες τη νέα σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκανάρει τον Ανδρούτσο τόσο σε φετινά παιχνίδια όσο και σε περσινά. Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν πήρε τόσες ευκαιρίες όσες πέρσι. Μόλις 16 συμμετοχές έχει κάνει σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε με 30! Ο Ανδρούτσος θεωρείται ένα αυθεντικό ταλέντο, το οποίο, όμως, κανείς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει σωστά.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου η σκέψη που υπάρχει είναι να παίξει στα χαφ. Εκεί είναι και όλο το θέμα με τον Ανδρούτσο. Ένα παιδί που σπάνια παίζει στην κανονική του θέση. Στον Ολυμπιακό τον έχουμε δει να τον χρησιμοποιούν όλοι οι προπονητές στα άκρα της επίθεσης, δεξί μπακ, «δεκάρι», επιθετικό, μόνο τερματοφύλακας δεν έχει παίξει.

Ο 20χρονος χαφ αν παίξει βασικός με τον Παναιτωλικό θα παίξει στα χαφ. Και ο Μαρτίνς έχει διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή με φοβερό ταλέντο, αλλά από την άλλη πρέπει να καθιερωθεί σε μία θέση και όχι να είναι ο… γυρολόγος του γηπέδου και να μπαλώνει τρύπες. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρούτσος θα έχει ρόλο στην ομάδα του Πειραιά και μη ξεχνάμε πως τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχουν έρθει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον τσεκάρουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.