Ο Χιμένεθ ξεκαθάρισε το τοπίο για το μέλλον του

O Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σεβίλλη.

 

 

Ο Χιμένεθ ξεκαθάρισε το τοπίο για το μέλλον του

Το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που έκαναν λόγο για φλερτ Σεβίλλης και Χιμένεθ. Ο Ισπανός τοποθετήθηκε επ' αυτού με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

«Έχω πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση και είναι κάτι που είπα στον πρόεδρο σε μια συνάντηση που είχαμε πριν από έναν μήνα. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ. Βλέπω κάποιες φήμες ότι μπορεί να επιστρέψω στη Σεβίλλη κι έχω πει πολλές φορές τη γνώμη μου σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Έχουν πάρει τη σωστή απόφαση, αφού στα επόμενα πέντε παιχνίδια δεν υπάρχει κάποιος μάγος. Όλοι πρέπει να συνεχίσουν μαζί ώστε να ολοκληρώσουν το πρότζεκτ και μετά να αναζητήσουν τις ευθύνες» είπε.

Και συνέχισε: «Έχει περάσει αρκετός καιρός απ' όταν ο εκπρόσωπός μου μιλάει με τους εκπροσώπους της διοίκησης για να προσπαθήσουν να φτάσουν σε μια συμφωνία. Μια συμφωνία με τη φιλοδοξία ώστε αυτό που καταφέραμε τη φετινή περίοδο να μην είναι απλώς κάτι που έγινε για μια φορά έπειτα από 24 χρόνια, αλλά να υπάρξει και συνέχεια» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την Κέρκυρα».

Ρωτήθηκε ο Χιμένεθ πως θα καταφέρει, μετά τους πανηγυρισμούς, να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα και δήλωσε:

«Φυσικά κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά και όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση, έχοντας ως βασικό τόχο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μη σκεφτόμαστε το μεθεπόμενο βήμα. Αν κάποιος σκέφτεται ότι αυτές τις δύο εβδομάδες δεν πρέπει να συνεχίσει σ' αυτή τη "γραμμή", τότε μπερδεύεται γιατί δεν θα είναι έτοιμος. Αν κάποιος σκέφτεται κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι με την Κέρκυρα τότε κάνει λάθος. Όλοι οφείλουμε να δουλεύουμε καθημερινά ώστε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε φιλόδοξοι».

Τέλος αναφερόμενος στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος είπε: «Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται. Σήμερα γιορτάζεις αυτό που κατάφερες χθες, αλλά πρέπει να δουλέψεις ώστε να συνεχίσεις αύριο με μια νέα επιτυχία. Δεν υπάρχει παύση. Απλώς υπάρχουν κάποιες ομάδες με φιλοδοξίες και άλλες που συμβιβάζονται. Εμείς οφείλουμε να είμαστε φιλόδοξοι, γνωρίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε και βασίστηκε πάνω στη δουλειά. Αν όμως σταματήσουμε τη δουλειά, δε θα καταφέρουμε τίποτα»